• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

05.09.2024

08:41

Mladić povređen u tuči sa bratom: Obliven krvlju sa posekotinama po rukama i licu sam došao u bolnicu

Miloš Rafailović

Vesti

Mladić povređen u tuči sa bratom: Obliven krvlju sa posekotinama po rukama i licu sam došao u bolnicu

Podeli vest

Mladić N.J. (26),sa posekotinama po rukama i licu, primljen je sinoć u KBC "Zvezdara" nakon što ga je kako je sam izjavio nožem napao brat.

Kako prenose mediji mladić je izjaivo da ga je u porodičnoj kući na Zvezdari nakon svađe i tuče povredio brat.

O slučaju je odmah obaveštena policija koja je otišla na mesto bratskog obračuna, ali nije nikoga zatekla pa je rapisana potraga za nasilnikom.

Povređeni je nakon ukazane pomoći otpušten na kućno lečenje, a o slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!
Politika

Palma: U Hanioti stigla delegacija od 650 članova iz Srbije!

U Hanioti je jutros stigla delegacija iz Srbije koja je sinoć krenula iz Jagodine -, 650 članova, a u delegaciji su zdravstveni radnici iz 25 gradova Srbije, zatim članovi više udruženja iz Jagodine -udruženja pčelara, gljivara, kinološkog društva, dobrovoljnih davaoca krvi, privrednici, radio amateri. I ovo putovanje je u organizaciji grada Jagodine, a o trošku donatora i ja se zahvaljujem donatorima, rekao je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za TV Prva.

05.09.2024

10:57

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija