• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2024

15:00

Horor kod Ivanjice: Zaklao ženu pa mirno rekao tastu: "Ubio sam ti ćerku!"

Informer/društvene mreže

Vesti

Horor kod Ivanjice: Zaklao ženu pa mirno rekao tastu: "Ubio sam ti ćerku!"

Podeli vest

Mišo Drašković (63) zaklao je pre tačno deset godina suprugu Roksandu Rosu Drašković (65) u selu Marjanovići kod Ivanjice, a potom sa flašom rakije u ruci ušao u sobu u kojoj je ležao tast Radovan (91) i hladnokrvno mu saopštio: "Samo ti lezi, ubio sam ti ćerku"!

Krvnik je skinuo sa sebe okrvavljeni vuneni džemper i otišao u firmu "Proleter" da obavesti i svoju ćerku Radu da je ostala bez majke!

U međuvremenu, pronašla ga je policija i uhapsila. Bez trunke kajanja, prilikom saslušanja je izjavio: "Ovo sam planirao da uradim i pre 30 godina!"

Monstrum je nepunih godinu dana kasnije osuđen na 20 godina zatvora. Tokom postupka utvrđeno je da je Drašković imao u trenutku zločina 3,40 promila alkohola u krvi zbog čega je bio smanjeno uračunljiv.

Nekoliko sati pre ubistva, ispostavilo se, ubica je pod dejstvom alkohola u jednoj kafani pred svima rekao da će sve probleme rešiti baš tog dana i da će zbrinuti i sebe, ali ga niko nije shvatao ozbiljno.

Šokirani meštani zaseoka Marjanovići ispričali su reporteru Informera šta je prethodilo stravičnom krvoproliću u porodičnoj kući Rose Drašković. 

- Bivši supružnici su dvadeset godina bili razdvojeni, a Rosa je tek poslednjih dana pripremala dokumentaciju za razvod braka kada se Miša ponovo vratio. Za svo to vreme, nesrećna žena je trpela strašne uvrede i maltretiranja. Policija je više puta upozoravala nasilnika, ne sluteći šta će on učiniti. Rosa je u kući, koju je sama sagradila, živela sa starim ocem, koji je bio u susednoj sobi u trenutku zločina - naveo je jedan od njih.

Rosa i Mišo, kako su dodali, imaju tri ćerke koje su takođe od detinjstva trpele očevo maltretiranje:

- Roksanda nije htela da se razvede od nasilnika da ne bi brukala sebe i decu. Mišo je rodom iz okoline Obrenovca i pre 20 godina je izbacio suprugu iz stare porodične kuće, koju je potom prodao bez njenog znanja. Nesrećnica je bila prinuđena da se sama snalazi i podiže ćerke. Bila je veliki borac i davala je sve od sebe da ih usmeri na pravi put.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke!

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!
Srbija

Zbog ove bitke, Austrougari su našoj vojsci podigli spomenik!

Sremsko polje Leget je bilo poprište bitke između srpske i austrougarske vojske, boja koji se septembra 1914. godine odigrao na teritoriji Monarhije, u Sremu, nakon što je Srbija pritisnuta zahtevima Rusije i Francuske odlučila da iscrpljenih snaga forsira reku Savu i žrtvuje se za viši cilj.

05.09.2024

07:15