• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Serbia_live

05.09.2024

18:05

Ovo je teško povređena Belka: Pas, kog je žena namerno pregazila, proveo noć u agoniji! (VIDEO)

Instagram/serbialive_beograd

Vesti

Ovo je teško povređena Belka: Pas, kog je žena namerno pregazila, proveo noć u agoniji! (VIDEO)

Podeli vest

Uznemirujući snimak iz veterinarske stanice na kojem se vidi Belka, pas kojeg je juče na Bežanijskoj kosi u Beogradu namerno automobilom pregazila izvesna K. V., objavljen je danas na društvenim mrežama.

Kako se navodi na Instagram stranici Serbia_live, na kojoj je snimak objavljen, pas je u jako lošem stanju i jedva diše. U opisu se ističe da je Belka pretrpela višestruke povrede i da je celu noć cvilela od bolova.

- Kuče je u jako lošem stanju, obe noge su mu polomljene, ima hematome po celom telu. Ponovo je ostavljena u veterinarskoj ordinaciji na opservaciji, jedva diše i celu noć je cvilela od bolova. Vlasnik psa trenutno se nalazi u policiji gde prijavljuje slučaj. Ovome mora da se stane na put i cela Srbija mora da zna ovu ženu monstruma - navodi se ispod potresnog snimka.

 

 

Takođe se dodaje da postoji još video snimaka sa nadzornih kamera, na kojima se vide sve strahote ovog incidenta:

- Na jednom od njih vidi se da žena, koja je pregazila psa, prolazi pored njega kasnije u toku dana i ne pruža mu nikakvu vrstu pomoći.

Podsetimo, stravičan incident dogodio se juče u ulici Dimitrija Georgijevića Starika na Bežanijskoj kosi. Automobil je pregazio Belku dok je ležala na ulici, a zatim nastavio dalje i doslovno je vukao po ulici.

Svi koji su pogledali ove snimke su, malo je reći, užasnuti i ogorčeni u komentarima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Sport

Planeta

BRIKS pocepao dolar?! Istok traži novu alternativu američke valute!
Planeta

BRIKS pocepao dolar?! Istok traži novu alternativu američke valute!

Predložena nova valuta zemalja BRIKS-a, prema najnovijem analitičkom materijalu američke elektronske deoničke berze "Nasdak", može pomoći u jačanju ekonomske integracije zemalja te organizacije, ocenio je direktor Centralnog ekonomsko-matematičkog instituta (CEMI) Ruske akademije nauka Albert Bahtizin

05.09.2024

19:27

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija