• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

06.09.2024

08:46

Pronađeno telo muškarca na Kipru: Oglasio se otac nestalog Aleksandra iz Leskovca i saopštio loše vesti

Shutterstock/Društvene mreže

Vesti

Pronađeno telo muškarca na Kipru: Oglasio se otac nestalog Aleksandra iz Leskovca i saopštio loše vesti

Podeli vest

Aleksandar Gligorijević, mladić iz Leskovca koji je nestao 26. jula u gradu Napa na Kipru dok je bio na letovanju, pronađen je mrtav, tvrdi jedan od privatnih istražitelja sa Kipra. Tragične vesti saopštio je i njegov otac na svom Fejsbuk profilu, međutim na sajtu Kiparske policije on se i dalje vodi kao nestao.

Na jednoj od grupa na mrežama, na kojoj se širio apel za Aleksandra, navodi se da je telo nesrećnog mladića, navodno, pronađeno u šumi blizu njegovog smeštaja u Aja Napi.

- Ne želim nikome da kvarim veče ili dan, ali pre mesec dana sam podelila objavu o momku iz Srbije izgubljenom na Kipru, i sada osećam da treba da podelim i ovo. Našli su mu telo u šumi blizu njegovog smeštaja u Aja Napi. Nemam reči. Eto, koga je zanimalo. Neka počiva u miru - napisala je jedna devojka u opisu Aleksandrove fotografije.

Privatni istražitelj "Bakun investigative&security group" objavio je na svom Fejsbuk profilu da su telo Aleksandra pronašli u šumi u blizini njegovog smeštaja, 40 sati nakon što su krenuli u potragu. Međutim, oni navode da policija tek treba da identifikuje telo.

 

Aleksandrov otac Dejan je na svom Fejsbuk profilu podelio objavu istražitelja i uspomene na svog sina uz pesmu "Što te nema" i opis "In memoriam".

Da je pronađeno telo, za sada neidentifikovanog, muškarca u šumi kod Aja Nape potvrdili su i kiparski mediji, ali se ne navodi da je u pitanju mladić iz Leskovca.

- Prema informacijama policije, oko 10:30 juče ujutro pronađeno je telo muškarca u šumovitoj oblasti severno od Aja Nape, koje se nalazi u poodmakloj fazi mumifikacije - pišu oni.

Dalje objašnjavaju da se na licu mesta obavlja uviđaj koji će utvrditi okolnosti događaja.

Podsetimo, Aleksandar Gligorijević nestao je 26. jula u gradu Napa na Kipru dok je bio na letovanju.

Foto: Društvene mreže

Aleksandar otišao na letovanje i nestao iz hostela

 

- Moj sin je 18. jula otišao na Kipar na letovanje i svaki dan smo se čuli, a poslednji put je bilo 24. jula kad mi je oko pola 10 uveče rekao da je bolestan i da ima temperaturu, ali i da je nešto loše psihički. Do tada mi je govorio da je sve u redu i da se lepo provodi, ali se taj dan rasplakao - pričala je Aleksandrova majka Jasmina.

Prema njenim rečima ona ga je tada savetovala da sedne na avion i dođe za Srbiju, ali je on odlučio da ostane još.

- Posle toga mi se više nije javljao i već naredni dan kad sam ga zvala mu je telefon bio isključen. Nisu mu stizale ni poruke na mrežama, ništa - ispričala je Aleksandrova majka i dodala: 

- Pošto mu ovo nije prvi put na Kipru znao je tog momka koji radi u jednom ugostiteljskom objektu kod kog je odlazio, a i on ga je poslednji put video 21. jula. Ja sam njega kontaktirala i obavestila ga da mi se Aleksandar ne javlja, te je on obavestio policiju.

Aleksandrov poznanik sa Kipra, kako je ispričala Jasmina, obišao je sve bolnice i nigde ga nije bilo.

- 25. jula ga je srela jedna devojka koja ga poznaje, pitala ga je gde ide, rekao je da ide da kupi nešto da jede, a poslednji put je u hostelu u kom je odseo viđen 26. jula oko pola 12 uveče i više se nije vratio. Tamo su mu ostale stvari, samo nije bilo pasoša i telefona - kaže Aleksandrova majka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Sport

Planeta

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!
HAOS

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!

Ukrajinska vojska stalno koristi borbene otrovne supstance, zabranjene fosforne i kasetne bombe na bahmutskom delu fronta, uključujući područje Časovog Jara, za koje se vode borbe na Donbasu, izjavio je za RIA Novosti komandir odeljenja za evakuaciju ranjenih, vojni lekar bolnice specijalnih snaga "Ahmat" sa pozivnim imenom "Glamur".

06.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija