• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.09.2024

11:15

Mortus pijan satarom umalo odsekao prijatelju ruku: Kinez u tužilaštvu izneo šokantnu odbranu

Informer/shutterstock

Vesti

Mortus pijan satarom umalo odsekao prijatelju ruku: Kinez u tužilaštvu izneo šokantnu odbranu

Podeli vest

Po nalogu Trećeg javnog tužilaštva u Beogradu kineskom državljaninu Z. Q (33) koji je, u četvrtak uveče, nakon svađe, satarom teško povredio poznanika V.S. (37), u stanu u Surčinu, određen je pritvor.

Kinez koji je satarom umalo odsekao ruku prijatelju na saslušanju u tužilaštvu je izjavio da nije kriv i da nije tačno da je on satarom udario V.S. i polomio mu ruku.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda za koje je zaprećena kazna do 5 godina zatvora. 

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva okrivljenom se stavlja na teret da je dana 05.09.2024. godine, u stanu u Surčinu, pod dejstvom alkohola i nakon verbalne rasprave, pred tri svedoka, satarom udario oštećenog. 

Na saslušanju kod javnog tužioca okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, jer je okrivljeni strani državljanin, kao i da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Javni tužilac će, u daljem toku krivičnog postupak, ispitati oštećenog i svedoke, izvršiti uvid u video snimak, doneti naredbe za medicinsko veštačenje povreda oštećenog i psihijatrijsko veštačenje okrivljenog radi utvrđivanja njegove uračunljivosti u vreme izvršenja krivičnog dela i preduzeti sve druge potrebne istražne radnje, nakon čega će doneti odluku zasnovanu na zakonu.

Podsetimo kako smo već pisali Kinez je u stan u ulici Milana Rakića u Surčinu, došao mortus pijan, utvrđeno je da je imao 1,5 promila, i odmah počeo da se svađa sa svima koji su se tu zatekli

Besan što mu prijateljica, koja je bila u stanu sa drugaricom, prigovara otišao je u kuhinju, zgrabio sataru i nasrnuo na njih.

Verovatno bi i ubio dve devojke da njegov prijatelj nije skočio da ih zaštiti.

On je podigao ruku kako bi sprečio muškarca da povredi dve devojke i udaren je satarom u ruku i zadobio je posekotine, ali i fakturu kosti.

Nesrećni V.S. primljen je KBC u Zemunu i nalazi se u stabilnom stanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58