• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2024

08:59

Evo šta je utvrđeno u vezi dojave o bombi! Smederevo strepelo celu noć (VIDEO)

Printscreen Instagram/192_rs

Vesti

Evo šta je utvrđeno u vezi dojave o bombi! Smederevo strepelo celu noć (VIDEO)

Podeli vest

Specijalne jedinice MUP utvrdile su da je dojava o navodno postavljenoj bombi u Smederevskoj tvrđavi bila lažna, saopštila je gradska uprava.

"Posle detaljne pretrage pripadnika specijalne jedinice MUP-a, koji su sinoć odmah nakon dojave o navodno postavljenoj bombi u Smederevskoj tvrđavi izašli na teren, utvrđeno je da je dojava bila lažna" navodi se u saopštenju.

Reč je, kako su rekli iz gradske uprave, o zlonamernom pokušaju da se naruši mir i spokojstvo građana Smedereva, svih gostiju i posetilaca 137. Smederevske jeseni.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

U cilju rasvetljavanja krivičnog dela, dodaju, intenzivno se radi na otkrivanju počinioca i grad Smederevo će tim povodom podneti krivičnu prijavu.

"Bezbednost građana je sigurna i nadamo se da se ovakvi zlonamerni postupci više neće ponoviti", ističe se u saopštenju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Posetioci Smederevske tvrđave su sinoć bili evakuisani zbog dojave o bombi, koja je primljena oko 20.30 a posle kontradiverzionog pregleda vratili su se u Tvrđavu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija