• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2024

10:07

Sudar glisera i čamca! Ima povređenih

Shutterstock

Vesti

Sudar glisera i čamca! Ima povređenih

Podeli vest

U akvariju Bokokotorskog zaliva dogodila nezgoda na moru u kojoj su dve osobe povređene.

Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Herceg Novi su u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti prijavljenog događaja preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti i došli do saznanja da su u nezgodi učestvovali gliser, kojim je upravljao D.S. (19) iz Tivta i čamac, kojim je upravljao N.K. 

- Na plovilima su se u trenutku nezgode nalazili putnici, te su ovom prilikom jedan putnik i N.K. zadobili povrede i oni su odvezeni na ukazivanje lekarske pomoći - potvđeno je za RINU u UP Crne Gore.

 

Foto: Rina

Čamac na moru/Ilustracija

 

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je kvalifikovao krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Protiv D.S. će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio pomenuto krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!
Fudbal

"Orlovi", pokažite kako se "gine" za dres Srbije!

"Ovi momci koji su ovde treba šansu da iskoriste. Momci koji se budu pokazali - neće ih niko i ništa pomeriti iz tima“, poručio je selektor Dragan Stojković pred utakmicu sa Španijom (0:0). Shvatili su poruku i pokazali kako se "gine" za reprezentativni dres.

08.09.2024

06:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija