• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rina

09.09.2024

23:34

Incident kod Resnika! Očevici tvrde da je spao vagon sa teretnog voza, saobraćaj na relaciji Beograd - Valjevo u prekidu!

sabacuzivo.rs/instagram

Vesti

Incident kod Resnika! Očevici tvrde da je spao vagon sa teretnog voza, saobraćaj na relaciji Beograd - Valjevo u prekidu!

Podeli vest

Tokom večernjih sati na pruzi Beograd - Valjevo došlo je do incidenta, usled čega je došlo do obustavljanja železničkog saobraćaja na ovoj deonici.

Prema nezvničnim informacijama dobijenim od strane očevidaca, incident se dogodio u blizini Resnika.

- Kako smo čuli ispao je vagon teretnog voza i zbog toga vozovi ne saobraćaju na relaciji Beograd - Valjevo, čekamo da se linija ponovo uspostavi. Sve se dogodilo oko 19 sati, a putnije su poslali na autobuse, kaže za RINU jedan od putnika koji se našao na Železničkoj stanici u Beogradu.

Prema prvim informacijama, nadležne ekipe su na terenu a saobraćaj bi trebalo normalno da profunkcioniše oko 22 časa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!
Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!

Mediji su otkrili zanimljive detalje dogovora o restrukturiranju javnog duga Ukrajine, postignutog sa stranim kreditorima. Prema dobijenim informacijama, tokom poverljivih pregovora održanih u Parizu, Kijev je faktički predao upravljanje svojim dugovima Rotšildima, što podrazumeva potpuno uključivanje ovih kreditora u proces. Ukrajina je kompletno prodata.

09.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija