• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

11.09.2024

13:00

Pretučena devojka nema mira, nasilnik je na slobodi: Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice (VIDEO)

Printskrin Tik tok

Vesti

Pretučena devojka nema mira, nasilnik je na slobodi: Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice (VIDEO)

Podeli vest

L. Đ. (27) koji je zlostavljao i tukao devojku i njenu drugaricu u restoranu u Novom Beogradu po odluci suda pušten je na slobodu, a kako je rekla njegova bivša partnerka S.S., inače žrtva sa snimka koji je šokirao Srbiju, žalba na ovu odluku je uložena.

- Uložena je žalba na ovu odluku da se on pusti na slobodu. Nadam se da će pravda ovog puta biti zadovoljena. Umorna sam od svega i nije mi dobro, samo želim da se ovaj pakao koji proživljavam, ova agonija što pre završe. Čekam da me pozovu na saslušanje - rekla je pretučena devojka.

L.Đ. je podsetimo, sve priznao u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i tužilac je tražio za njega pritvor, međutim zahtev tužilaštva je odbijen. Ona je tada izjavila da se plaši za svoj život.

- Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice. Ono što ste videli na snimku nije ništa. Pretrpela sam jezivo zlostavljanje kao i svi ljudi oko mene. On nas je sve mesecima maltretirao. Nije mi jasno kako je doneta ovakva odluka?! Čuli smo da je njegov otac platio, potplatio nekoga da mu ne bi bio određen pritvor - kaže S.S. koju je u ponedeljak pretukao mladić u restoranu u Beogradu.

Inače, tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao je uhapšenog L.Đ. (27) na okolnosti izvršenja dva krivična dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti

Okrivljeni je u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, odnosno da je u ponedeljak urestoranu “Theta” na Novom Beogradu svoju emotivnu partnerku - oštećenu S.S. i njenu drugaricu - oštećenu J.B. udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao sa mesta događaja, a sestri oštećene S.S. - oštećenoj A.S. slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju bezbednost i bezbednost članova svoje porodice.

Uprkos svemu zahtev tužilašta  za uvođenje mere pritvora je odbijen, i napasnik se opet našao na slobodi.(?!)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija