• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.09.2024

17:44

Uhapšen poznati veterinar iz Niša! Evo i zbog čega (FOTO)

printscreen

Vesti

Uhapšen poznati veterinar iz Niša! Evo i zbog čega (FOTO)

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. J. (35) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave.

"M. J. kao vlasnik preduzetničke radnje "Splendore pet transport" se sumnjiči da je pribavljao i sačinjavao isprave za pse sa neistinitim sadržajem radi nesmetanog prekograničnog transporta pasa preko državne granice Republike Srbije" piše u saopštenju policije koje je dostavljeno medijima.

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog pronađeno je više desetina domaćih i stranih pasoša za pse u čiju se verodostojnost sumnja, aplikatori sa mikročipovima, kao i veterinarski pečati koji su služili za falsifikovanje pasoša.

 

 

Osumnjičeni je sproveden u nadležno tužilaštvo.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenog muškarca u nadležnom tužilaštvu u Nišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)
Društvo

Đedovićeva i Gojkovićeva podelile sjajne vesti! Pripremamo korenite regulatorne izmene i u rudarstvu i u energetici! (FOTO)

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović sastala se danas sa predsednicom Pokrajinske vlade AP Vojvodine Majom Gojković i tom prilikom istakla da su Vojvodina i Novi Sad važni energetski centri s obzirom da su naftna industrija, gasna skladišta, kao i veliki deo energetskih kompanija u ovom delu naše zemlje i da je usaglašeno delovanje ministarstva i Pokrajinske vlade od izuzetnog značaja za dalji razvoj energetskog sektora.

11.09.2024

17:29

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35