• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

12.09.2024

07:59

Svađa u saobraćaju prerasla u ozbiljan obračun: Priveden taksista koji je suzavcem proprskao mladića na Terazijama

printskrin/instagram/moj_beo_grad_

Vesti

Svađa u saobraćaju prerasla u ozbiljan obračun: Priveden taksista koji je suzavcem proprskao mladića na Terazijama

Podeli vest

Beogradska policija privela je sinoć taksistu N.J. (42) nakon što je na Terazijama biber sprejom napao i poprskao N.K. (19) vozača "renoa".

Kako portali prenose nezvanično jeziva scena, odigrala se nakon svađe dvojice učesnika u saobraćaju. Taksista je bio sam u vozilu dok je N.K. bio sa još dvojicom drugara.

Kako se saznaje, ni N.J. ni N.K. koji su se potukli nisu želeli lekarsku pomoć.

 

 

Na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama se čuje kako jedan od momaka iz automobila viče svojim prijateljima: "Vadi šipke iz automobila".

Međutim u tom trenutku vozač taksija izlazi iz vozila, prilazi tom mladiću, a zatim ga biber sprejom prska po licu.

Ispod snimka koji je objavljen na društvenim mrežama, autor je napisao: "Taksista se prvi zaustavio i izašao iz vozila. Napao je tri momka jer su mu svirnuli.  Tukli su se prvo i onda je taksista izašao i isprskao dečka sa biber sprejom. Dečko je iz nekog revolta ili straha vikao "vadite šipke" ali tih šipki nije bilo… Sada kada sam se malo sabrala, taksista je toliko ljutito i haotično izašao iz vozila, da sam mislila da će da ih sve pobije".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35