• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

14.09.2024

11:37

Devojčica otrovana alkoholom se probudila iz kome! Tetka na društvenim mrežama saopštila dobru vest

Shutterstock/Tanjug

Vesti

Devojčica otrovana alkoholom se probudila iz kome! Tetka na društvenim mrežama saopštila dobru vest

Podeli vest

Devojčica (3) iz Brajkovca kod Lazarevca koja se otrovala alkoholom i koja je zbrinuta na Dečijoj klinici u Beogradu, nakon dva dana se probudila iz kome.

Devojčica je imala teško trovanje i bila je životno ugrožena, a da se probudila iz kome potvrdila je njena tetka inače bivša rijaliti učesnica Bojana Pavlović koja je na društvenim mrežama napisala. 

 - Devojčica se probudila iz kome, sestra je još uvek u bolnici u Beogradu, na ispitivanjima zbog transfuzije krvi - napisala je Bojana Pavlović. 

Podsetimo trogodišnja T.D. je u sredu uveče u teškom stanju u komi primljena u Dečiju kliniku u Tiršovoj i lekari su se borili za njen život.

Kobnog dana devojčica je dok je starija sestra (12) spremala ručak, neopaženo uzela flašu rakije i popila veću količinu. Dete je posle toga bilo veselo, skakalo je na trambulini i iznenada se onesvetila. 

Majka devojčice je u tom trenutku bila u bolnici, a njeno četvoro dece samo u kući. Kada se devojčica onesvetila, njena starija sestra, koja ima samo 12 godina, je pozvala komšiju, koji je pozvao njenog oca, ali je on u tom trenutku bio kod Šapca i stigao je tek posle skoro dva sata i odmah je dete odveo u bolnicu.

Inače ovim povodom reagovao je Centar za socijalni rad u Lazaarevcu koji je decu oduzeo od majke, koja je navodno zbog komplikacija zbog pobačaja i dalje na lečenju. Nadležno tužilaštvo pokrenulo je istragu i čeka se odluka da li će majka devojčice biti biti i krivično gonjena zbog zanemarivanja dece. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45