• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

17.09.2024

08:18

Filmska potera! Budvanin pedeset kilometara  bežao, policija mu postavila blokadu na putu, a on potegao pištolj

Printskrin Facebook/Podgorički vremeplov

Vesti

Filmska potera! Budvanin pedeset kilometara bežao, policija mu postavila blokadu na putu, a on potegao pištolj

Podeli vest

Miro V. (39) iz Budve uhapšen je sinoć u blizini Podogorice, nakon što je skoro pedeset kilometra bećao od potere.

Kako prenose crnogorski mediji, Miro V. se svojim vozilom uputio iz Budve ka Podgroici, a nakon dojave da je naoružan patrola je pokušala da ga zaustavi na Cetinju, ali je on samo dodao gas i dao se u beg. 

Tokom potere policajci su u više navrata pokušali da ga zaustave, ali su u tome uspeli tek u mestu Barutana na prilazu Podgorici, gde je policija postavila blokadu puta.

Kada je video blokadu, Budvanin je skrenuo sa puta, istrčao iz vozila i dao se u beg pešice, ali su ga ubrzo policaci sustigli, a on je u tom trenutku potegao pištolja, ali kad je video koliko ga je policajaca okružilo ipak se mirno predao. 

Pored pištolja kod uhapšenog Budvanina pronađen je i nož.

Inače Miro V. je odranije poznat policiji i hapšen je 2015. godine, prvo jer je pretukao jednog Budvanina, a zatim jer je dok je taksirao pretukao i trojicu Rusa koji su se pobunili zbog visine računa.

Za sada iz policije nisu saopštili da li je uhapšeni naoružan krenuo ka Podgorici kako bi se sa nekim razračunao, ili je nešto drugo u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija