• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

17.09.2024

10:07

Ovo je Srbin koji je na Kritu napravio haos: Pokosio dve žene, vozio bez dozvole, ali to nije sve...

MegaTV / screenshot

Vesti

Ovo je Srbin koji je na Kritu napravio haos: Pokosio dve žene, vozio bez dozvole, ali to nije sve...

Podeli vest

Muškarac (47) iz Srbije, koji se nalazio na letovanju na Kritu, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio teška krivična dela - pregazio starijeg čoveka (85) i kidnapovao dve ženske osobe, sve to dok je bio pod uticajem alkohola.

3. septembra, u alkoholisanom stanju, osumnjičeni je pregazio starijeg čoveka u gradu Sita na Kritu, koji je kasnije preminuo od posledica povreda. Ovo je bio samo početak niza tragedija koje će uslediti.

Ispostavilo se da osumnjičeni nije nepoznat grčkim vlastima, budući da mu je vozačka dozvola već bila oduzeta zbog prethodnog incidenta. Ipak, to ga nije sprečilo da nastavi da vozi pod uticajem alkohola.

Foto: Foto: MegaTV / screenshot

 

 


Nekoliko dana nakon prvog incidenta, osumnjičeni je kidnapovao dve žene u gradu Maliji, nedaleko od arheološkog nalazišta. Ovaj zastrašujući događaj dodatno je uznemirio javnost i izazvao osudu zbog brutalnosti i bezobzirnosti počinjenih dela.

Očevici su potvrdili da je osumnjičeni vozio iznajmljeni automobil, koristeći, kako se spekuliše, lažnu dozvolu. Ovo je izazvalo dodatnu zabrinutost u vezi sa lakim pristupom vozilima i nedovoljnom proverom vozača, posebno onih koji su već imali problema sa zakonom.

Uz sve ove šokantne informacije, oglasila se i ćerka starijeg čoveka koji je tragično nastradao. Ona je istakla da osumnjičeni nije prvi put učestvovao u saobraćajnoj nesreći niti je prvi put vozio pod uticajem alkohola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija