• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

17.09.2024

14:15

Požar kod Doboja! Polili benzinom i zapalili vikendicu vlasniku portala

atvbl.rs

Vesti

Požar kod Doboja! Polili benzinom i zapalili vikendicu vlasniku portala

Podeli vest

Požar u vikendici Slaviše Pavlovića, vlasnika portala dobojski.info, je podmetnut i policija intezivno traga za počiniocima.

Kako saznaju mediji iz Republike Srpske istražioci su tokom uviđaja na ulaznim vratima vikendice, koja se nalazi u zaseoku Pranjkovci kod Doboja, pronašli tragove provale, a u unutrašnjosti vikendice se osećao mriis benzina, što ukazuje da je kuća zapaljena. 

- Policijski službenici PU Doboj preduzimaju potrebne mere i radnje na utvrđivanju izvršioca krivičnog dela paljevina, a koje se odnosi na izazivanje požara na objektu vlasništvo lica inicijala S.P. iz Doboja - saopšteno je iz PU Doboj.

Foto: atvbl.rs

 

 

Požar na vikendici prijavljen je sinoć nešto pre 22 sata, a vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta i ugasili vatru. 

- Uviđaj su u jutarnjim časovima izvršili policijski službenici PU Doboj zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeni događaj ima obeležje krivičnog dela paljevina - navode u PU Doboj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!
Politika

Petković iz Brisela: Brojne teme bile za pregovaračkim stolom, Bisljimi odbio razgovor! Očekuje nas razgovor sa predstavnicima NATO o mostu na Ibru!

Direktor Kancelarije za Kosovu i Metohiju rekao je danas posle sastanka u Briselu sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom da su za pregovaračkim stolom bile brojne teme, ali da do trilateralnog sastanka nije došlo jer je glavni prištinski pregovarač Besnik Bisljimi to odbio.

17.09.2024

15:42

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija