• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2024

17:13

Tinejdžer izvršio seriju krađa! Ukrao 100.000 dinara i automobil, poharao Smederevsku Palanku

printscreen

Vesti

Tinejdžer izvršio seriju krađa! Ukrao 100.000 dinara i automobil, poharao Smederevsku Palanku

Podeli vest

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, protiv devetnaestogodišnjaka podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevskoj Palanci, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su seriju imovinskih krivičnih dela, izvršenih u septembru ove godine i pronašli devetnaestogodišnjaka iz Smederevske Palanke, osumnjičenog da je počinio ova krivična dela.

On je, kako se sumnja, provaljivao u trgovinske i ugostiteljske objekte iz kojih je ukrao novac u ukupnom iznosu od oko 100.000 dinara. Takođe, on se sumnjiči da je iz dvorišta jedne porodične kuće odvezao „sitroen“, koji su policijski službenici pronašli i vratili vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikoj Plani, protiv devetnaestogodišnjaka podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela teška krađa i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati
Društvo

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati

Nova pravila za ulazak u zemlje Evropske unije donose značajne promene koje će uticati na sve putnike. Evropski sistem putnih informacija i autorizacija (ETIAS) predstavlja novi način prijavljivanja za ulazak, ali kako se on razlikuje od tradicionalnih viza? O ovim ključnim pitanjima i njihovim praktičnim implikacijama razgovarali smo u emisiji "Blic Dan" sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

17.09.2024

18:04

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija