• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

24.09.2024

14:00

Očevidac pucnjave u Rakovici: Mladić je gubio svest, a onda je samo rekao...

Zoran Sinko

Vesti

Očevidac pucnjave u Rakovici: Mladić je gubio svest, a onda je samo rekao...

Podeli vest

Filip M. (19) teško je ranjen u pucnajvi koja se dogodila u Rakovici, a prema rečima očevidaca čulo se nekoliko pucnja, a potom je video mladića kako leži pred vozila!

Kako je Informer ranije, izveštavao pucnjva se dogodila oko tri sata posle ponoći u Rakovici, kada je nepoznati napadač na parkingu pucao u Filipa M. koji je u tom trenutku bio sa devojkom. 

- Pucnjava se dogodila kada je mladić izašao iz vozila. Čulo se nekoliko pucnja,mislio sam da neko baca petarde. Potom se čula neka galama i u prvom trenutku sam mislio da se mladić i devojka svađaju. Tek kasnije sam primetio ranjenog mladića koji je ležao pored automobila "ford" karavan. - objašnjava radnik obližnjeg lokala koji je radio celu noć. 

Foto: Zoran Sinko

 

On dodaje da je devojka koja je bila na mestu suvozača zvala Filipove roditelje ali i Hitnu pomoć. 

- Mislim da od straha nije smela da izađe iz vozila. Ubrzo su stigli otac i majka ranjenog mladića, oni živ tu blizu. Njegovom ocu sam pomogao da ga ubacimo u kola, ali je brzo stigla Hitna pomoć pa smo ga prebacili. Mladić je gubio svest, ali je u jednom trenutku rekao da mu treba kiseonik. Jedva je disao... - priča očevidac dok nam na mestu pucnjave pokazuje tragove krvi, koji svedoče o pucnjavi na parkingu. 

Foto: Zoran Sinko

 

S obzirom da ranjeni Filip živi u blizini naš sagovornik objašnjava da ga ne poznaje. 

- Viđao sam ga jer nam je bio mušterija. Od jutros ljudi pričaju da je igrao fudbal, nikada nisam imao problema s njim. Ne znam šta bi mogao da bude razlog za ovakav napad - priča očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime. 

On inače nije video napadača, te veruje da je pobegao pre nego što je on izašao iz lokala. 

Podsetimo, Filip M. teško je ranjen u grudi i stomak. Prevezen je u Urgentni centar gde je odmah operisan. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija