• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

26.09.2024

12:27

Planina Mučanj pokazala zube! Planinarka iz Mađarske se oporavlja posle pada, spašavana cela grupa! (FOTO)

RINA

Vesti

Planina Mučanj pokazala zube! Planinarka iz Mađarske se oporavlja posle pada, spašavana cela grupa! (FOTO)

Podeli vest

Žena, mađarska državljanka, koja je juče povređena prilikom planinarenja na Mučnju kod Ivanjice i dalje je hospitalizovana u Opštoj bolnici u Čačku. Stabilnih je vitalnih parametara i nije životno ugrožena.

- Šest vatrigasaca-spasilaca Vatrogasne jedinice Ivanjica i DVD Ivanjica odmah po pozivu iz mađarske ambasade su reagovali i krenuli prema via ferati na Mučnju.

Foto: D.Ć.

 

Na lice mesta stigla je i Hitna pomoć koja je povređenoj ženi pružila prvu pomoć na licu mesta, a zatim smo je na smenu preneli nosilom od mesta na kome se nalazila do puta gde je čekao sanitet”, rekao je za RINU Momčilo MItrović, član DVD Ivanjica.

Foto: Foto: D.Ć.

 

Mitrović je dodao da je u pomoć ivanjičkim vatrogascima stigla i ekipa iz vatrogasno-spasilačkog bataljona iz Čačka, ali da je akcija bila završena do njihovog dolaska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija