• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

27.09.2024

11:43

Optužnica protiv vlasnika pet šopa u Obrenovcu! U kesama sa hranom za kućne ljubimce držao marihuanu

MUP Srbije

Vesti

Optužnica protiv vlasnika pet šopa u Obrenovcu! U kesama sa hranom za kućne ljubimce držao marihuanu

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nikole S. (25) zbog sumnje da je 11. marta ove godine u prodavnici za kućne ljubimce, čiji je on vlasnik, držao radi prodaje 1,5 kilogram kanabisa i manju količinu kokaina.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži meru zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Kako se navodi u optužnici postoji opravdana sumnja da je Nikola S. 11. marta u trgovinskoj radnji za kućne ljubimce, koja je u njegovom vlasništvu, u fioci pulta držao jednu kesu sa 1,25 grama kokaina i jednu elektronsku vagicu, dok je u kesama i džakovima za hranu za kućne ljubimce držao opojnu drogu kanabis, ukupne količine 1.531,34 grama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30