• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/telegraf

27.09.2024

14:18

Opšta tuča na Voždovcu: Tinejdžer završio u bolnici

printscreen/Instagram

Vesti

Opšta tuča na Voždovcu: Tinejdžer završio u bolnici

Podeli vest

Na Voždovcu se pre dva dana odigrala tuča više tinejdžera, a jedan od učesnika obračuna je morao da potraži lekarsku pomoć na VMA.

Kako prenose portali tuča je počela kada su dve devojčice (16) pozvale drugove jer su se posvađale sa vršnjacima. 

Ubrzo se pojavila grupa tinejdžera i došlo je do opšte tu. Sve se odiraglo munjevito i većina učesnika obračuna se razbežala, ali je jedan dečak izvukao najdeblji kraj zbog čega je morao da potraži lekarsku pomoć i primljen je na VMA. 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu
Politika

Keljmendi: Srbija vraća ulogu lidera u regionu

Novinar i publicista Migjen Keljmendi izjavio je da Srbija vraća ulogu lidera u regionu i da je postala američki i evropski prioritet na Zapadnom Balkanu, dodajući da je stav aktuelne kosovske vlade pogrešan, prenosi Ekonomija onlajn.

27.09.2024

16:51

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija