• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

27.09.2024

17:41

Škaljarac upucan dok je ručao u dvorištu kuće! Ovo su detalji mafijaške likvidacije na Cetinju

Portal Dan

Vesti

Škaljarac upucan dok je ručao u dvorištu kuće! Ovo su detalji mafijaške likvidacije na Cetinju

Podeli vest

Visokopozicionirani član škaljarskog klana Vasko Lješković ubijen je na Cetinju, a kako nezvanično saznajemo, ubijen je snajperom dok je ručao u dvorištu svoje kuće

Prema prvim informacijama sa lica mesta, hicem je pogođen dok je bio za stolom.

Kako smo već pisali, napadač je na njega pucao sa obližnjeg brda i u toku je potraga za njim. Nezvanično saznajemo da ima mnogo izlaza iz naselja, putem manjih ulica, te da je potraga otežana zbog toga.

Iz Uprave policije je saopšteno da je cetinjskoj policiji danas oko 15.25 časova prijavljeno da se u dvorištu kuće u tom gradu, koja je ograđena visokim betonskim zidom, nalazi osoba za koju se sumnja da je u besvesnom stanju.

Ko je Vasko Lješković?

Inače, Vasko Lješković je brat Đoka Lješkovića, osumnjičenog za šverc cigareta.

Vasko je ubijen u istom gradu gde je živeo Goran Radoman, prva žrtva klana. 

Na terenu je prisutan veliki broj policijskih snaga, koji su zatvorili sve prilaze kući. U saopštenju Uprave policije naglašavaju da se preduzimaju intenzivne aktivnosti u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici u cilju rasvetljavanja ovog ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija