• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2024

17:57

Porazni i upozoravajući rezultati policijske akcije: U blizini škola isključeno 220 pijanih vozača, 6.500 prekoračilo brzinu

prinstscreen/Instagram MUP

Vesti

Porazni i upozoravajući rezultati policijske akcije: U blizini škola isključeno 220 pijanih vozača, 6.500 prekoračilo brzinu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, danas u 13.38 časova u mestu Skela kod Obrenovca u zoni Osnovne škole „Nikola Tesla", presretačem su zaustavili četrdesetpetogodišnjeg vozača koji se, upravljajući vozilom marke „ford“, kretao brzinom od 105 kilometara na čas.

Saobraćajna policija je proverom utvrdila da je vozač upravljao sa 1,10 promila alkohola u organizmu, što je stanje visoke alkoholisanosti.
 

Vozač je isključen iz saobraćaja i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da su pripadnici saobraćajne policije za tri nedelje, koliko se sprovodi akcija „Škola", otkrili više od 15.000 prekršaja, od čega su oko 6.500 bili prekršaji prekoračenja brzine, dok je 220 vozača isključeno iz saobraćaja jer su u zonama škola upravljali vozilom pod dejstvom alkohola



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija