• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

29.09.2024

15:02

Poginula devojka je unuka vlasnika kafane u Valjevu! Na "putu smrti" stradao mladi rukometaš i još nekoliko osoba!

facebook.com

Vesti

Poginula devojka je unuka vlasnika kafane u Valjevu! Na "putu smrti" stradao mladi rukometaš i još nekoliko osoba!

Podeli vest

K. P. (23) koja je sinoć sa prijateljicom J. P. (24) poginula u teškoj saobraćajnog nesreći u mestu Blizonja kod Valjeva je unuka vlasnika jedne kafane u Valjevu, saznaje informer.rs

- Stradala K. P. je ćerka A. P., čiji otac, poznat po nadimku Beli, drži jedan mali restoran u Valjevu. Pored njega, vlasnik restorana ima još jednog sina I. P. Čuli smo za tragediju. Strašno - rekao je za informer.rs jedan Valjevac.

Prema našim saznanjima, mladić V. K. (22) koji je vozio "audi 4" je iz sela Slatina kod Valjeva.

Teške telesne povrede je zadobio vozač V.K., D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje grad Valjevo. Svo troje je prevezeno na UC Beograd.

Foto: Valjevska posla

Ognjen Pejić je bio talentovani mladi rukometaš

Inače, na putu Valjevo-Šabac ranije su se dogodile još dve saobraćajke u kojima je poginulo šest petoro osoba, a među njima je i poznati rukometaš Ognjen Pejić.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Draginja, 28 decembra 2021. život je izgubio mladi i talentovani rukometaš ORK Metalac, Ognjen Pejić (21). Pored njega stradali su vozač Nemanja Aćimović (20) iz Osečine i Irena Maksimović (20) iz Valjeva. Do tragedije je došlo kad je vozilo u kome su se nalazili Nemanja, Irena i Ognjen, prešlo na suprotnu stranu i direktno se sudarilo sa kamionom.

Ognjen Pejić Peja je bio jedan od najboljih rukometaša ORK Metalac. Sa 12 godina je počeo da se bavi rukometom u Omladinskoj školi Metalca, već sa 15 godina je igrao Inter-ligu a potom i Super “B” ligu. 

Vozač “pežoa”Nemanja Aćimović iz Osečine,bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu.  Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a pre pogibije je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

Samo dva i po meseca ranije, u čeonom sudaru "škode" i "opela" 2. oktobra 2021. godine stradale su dve osobe, a lekari su se borili tada za život jednog teško povređenog muškarca.

Do čeonog sudara dva vozila došlo je ujjutros oko 4 časa, na delu puta sa tri kolovozne trake. Tada su se sudarili „škoda“ novosadskih tablica i „opel astra“ u kojoj su se nalazili poginuli Valjevci.

Od siline udara na licu mesta poginuli su M.Đ, koji je upravljao „opelom“, i njegova tašta M.A.iz Valjeva, dok je vozač drugog vozila prevezen u valjevsku bolnicu, gde su se borili za njegov život.

Pretpostavlja se da je vozač iz Valjeva idući iz pravca Koceljeve prešao iz svoje u treću traku i direktno se sudario sa Novosađaninom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

TV

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija