• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2024

15:19

Za dlaku izbegnuta prevara na auto-putu! Vozač upozorava: Čuvajte se gde god da krenete

printscreen Instagram MUP

Vesti

Za dlaku izbegnuta prevara na auto-putu! Vozač upozorava: Čuvajte se gde god da krenete

Podeli vest

U svakom trenutku života treba biti obazriv, jer se prevaranti nalaze svuda oko nas.

Jedan vozač kombija je upozorio na pljačkaše koji su u tom trenutku delovali  na auto-putu između Jagodine i Ćuprije.

- Danas, oko 14 sati, na auto-putu između Jagodine i Ćuprije, maše rukama čovek.. auto marke BMW parkiran je u zaustavnoj traci, engleske tablice. Stajem, a on prilazi... - počeo je priču na društvenoj mreži "Facebook".

Naime, stranac se požalio da mu je nestalo goriva i nudio mu prstenje. U tom trenutku, još dvojica muškaraca, koji su pokušali da otvore njegov kombi, u nadi da vozač neće videti.

Stranac mu je rekao da mu je nestalo goriva i počeo da mu nudi neko prstenje. Ali, onda je situacija postala rizična...

- Pričaju nekoliko jezilka, a predstavljaju se kao Turci - upozorio je on.

Foto: printscreen facebook

 

U tom momentu se iza njegovog vozila parkirao se još jedan kombi. 

- Izlazimo njih dvojica i ja, a ovo troje pobegoše preko ograde. Auto ostaje. Zovemo policiju. Brzo dolaze dve patrole... Čuvajte se, ljudi, gde god da krenete - ispričao je čovek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan

pre 2 sata

I ti misliš da policija nije u to umešana.?? Kako onda rade godinama divlje slep službe.?? Tačno se zna koji je čiji deo autoputa. To traje već 50 godina,a bi iznenađeni.

sledeća vest

Vesti

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou
Društvo

Potpisan je još jedan Memorandum: Od novembra u Srbiju iz ove zemlje stiže gas - dostavljaće milion kubika na dnevnom nivou

Minstarka energetike, Dubravka Đedović Handanović, i azerbejdžanski ministar energetike, Parviz Šahbazov, potpisali su u toku ove nedelje Memorandum o razumevanju o saradnji u oblasti zelene energije između dve zemlje, a predstavnici Srbijagasa i azerbejdžanske kompanije SOCAR su potpisali sporazum o snabdevanju gasom koji predviđa dobijanje do milion kubika dnevno za potrebe Srbije.

29.09.2024

16:33

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini
Politika

Vesić na čelu delegacije Vlade Srbije u jednodnevnoj poseti Kini

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na čelu delegacije Vlade Republike Srbije u kojoj će biti ministar turizma i omladine Husein Memić kao i više državnih sekretara i pomoćnika putuje danas u Narodnu Republiku Kinu prvim letom nacionalne kompanije Er Srbija za Guangdžou.

29.09.2024

15:52

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija