• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

02.10.2024

09:40

Najnovije informacije za sudar kod Inđije: Vozač automobila unakažen i u autobusu ima povređenih

Printscreen Instagram 192_rs

Vesti

Najnovije informacije za sudar kod Inđije: Vozač automobila unakažen i u autobusu ima povređenih

Podeli vest

Vozač automobila marke "opel" nastradao je kada se direktno sudario sa autobusom koji saobraća na redovnoj liniji iz Inđije.U autobusu je bilo putnika i ima povrđenih, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije izveštavao, jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 7.30 sati na putu Inđija - Novi Sad, kod skretanja za Maradik.

Iako je bila prva informacija da se sudario automobil sa đačkim autobusom to nije tačno, naime reč je o autobusu koji saobraća na redovnoj liniji. 

- Sudarili su se autobus koji saobraća na redovnoj liniji Inđija - Slankamen - Beška- Inđija i automobil marke "opel". Reč je o direktnom sudaru, a udarac je toliko bio jak da je prednji deo utomobila potpuno uništen. Nažalost vozač je podinuo na mestu nezgode, ali se još uvek ne zna ko je - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao:

 

Foto: Printscreen Instagram 192_rs

 

 

- Od siline udarca autobus se prevrnuo na bok. U njemu je bilo putnika ali se još uvek ne zna kolik. Neki od njih su prevezeni u Dom zdaravlja u Inđiji - rekao je naš sagovornik.

Kako takođe nezvanično sazanjemo na terenu su bili vatrogasci koji su pomogli da e telo vozača "opela" izvuče iz olupine.

- Sumnja se da se sudar dogodio kada je automobil prešao u suprotnu stranu. Međutim, šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku. Policija još radi uviđaj - rekao je izvor Informera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija