• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2024

13:00

Maloletnici počinili više desetina krivičnih dela: Uhvaćeni u Novom Sadu na ukradenim biciklama

Shutterstock

Vesti

Maloletnici počinili više desetina krivičnih dela: Uhvaćeni u Novom Sadu na ukradenim biciklama

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su dvojicu šesnaestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili više desetina krivičnih dela.

Kako se sumnja, reč je o krađama, teškim krađama i pokušajima ovih krivičnih dela.

"Jedan od njih sumnjiči se za čak 30 krivičnih dela, odnosno za provale i krađe u prodavnicama, trafikama, cvećarama i drugim poslovnim objektima, iz kojih je, kako se sumnja, krao pazar. Drugi maloletnik tereti se da je, sa svojim vršnjakom, učinio 20 ovakvih krivičnih dela." saopštila je policija.

Policija ih je uhvatila na biciklima koji su, kako se sumnja, takođe ukradeni. Protiv njih će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Beskućnika ubili od batina, pred sudijom ostali nemi! Tužilaštvo traži pritvor za Vuka i dvojicu maloletnih nasilnika!
ubili iz obesti

Beskućnika ubili od batina, pred sudijom ostali nemi! Tužilaštvo traži pritvor za Vuka i dvojicu maloletnih nasilnika!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Vuk M. (19) zbog sumnje da je zajedno sa još dva maloletna lica 20. avgusta 2024. godine između 00:30 i 1:30 časova u napuštenom objektu na desnoj obali Ade Ciganlije zadao više udaraca u predelu glave i tela oštećenom M.S, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru 22. avgusta.

29.08.2024

15:18

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija