• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Dražanin

03.10.2024

12:27

Drogiran i bez dozvole vozio automobil! Policajci se frapirali pa uradili ovo

Miloš Rafailović

Vesti

Drogiran i bez dozvole vozio automobil! Policajci se frapirali pa uradili ovo

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru isključili su iz saobraćaja dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Tutina koji je vozio "opel" bez vozačke dozvole i pod dejstvom opijata i metamfetamina.

"Policija je utvrdila da je ovog vozača u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, pa mu je u skladu sa merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, automobil privremeno oduzet" piše u saopštenju policije koje je prosleđeno medijima.

 

Foto: MUP Srbije

Saobraćajna policija/Ilustracija

 

Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika saobraćaju" dodaje se u policijskom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)
Live TV

Mrzitelji bi opet da vrše ekonomski genocid nad Srbijom! Spasić: Oni bi ubili nekoga, samo da dođu na vlast! (VIDEO)

Nebojša Zelenović, predstavnik opozicije i kopredsednik stranke "Zajedno", rekao je da treba stupiti u generalni štrajk i da treba sve da stane, na taj način pozivajuću na haos i rušenje svega onoga za šta se Vučić gotovo deceniju i po bori. O tome su u Info jutru govorili prof. Goran Puzić i predsednik centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku, Zoran Spasić.

03.10.2024

10:25

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija