• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

05.10.2024

14:16

Haos u Petrovcu na moru! Momci iz Srbije utrčali sa nožem u kockarnicu, od radnice oteli više od 600 evra!

RINA

Vesti

Haos u Petrovcu na moru! Momci iz Srbije utrčali sa nožem u kockarnicu, od radnice oteli više od 600 evra!

Podeli vest

Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Jug“, Odeljenja bezbednosti Budva, rasvetlili su krivično delo razbojništvo i lišili slobode osumnjičenog.

- Dežurnoj službi Odeljenja bezbednosti Budva prijavljeno je od strane zaposlene u jednom automat klubu koji se nalazi u Petrovcu, da su dva nepoznata lica, uz pretnju hladnim oružjem - nožem, po njen život i telo, otuđila novac u iznosu od 610 evra, nakon čega su se dali u bekstvo - potvrđeno je za RINU.  

Policijski službenici su odmah nakon primljene prijave stigli na lice mesta, sa događajem upoznali nadležnog tužioca, po čijem je nalogu izvršen uviđaj.

Postupajući tužilac je kvalifikovao krivično delo razbojništvo i naložio preduzimanje daljih mera i radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvetljavanja događaja.

Preduzimajući niz operativno taktičkih mera i radnji iz svoje nadležnosti policijski službenici Stanice kriminalističke policije Odeljenja bezbednosti Budva su identifikovali dva lica za koja se sumnja da su izvršioci ovog krivičnog dela - B.M. (28) i D.S. (27), oba lica iz Republike Srbije.

Oni su u petak lišeni slobode, te će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija