• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2024

18:43

Pijan uleteo u frizerski salon! Uhapšen Aranđelovčanin, počinio i ovaj prekršaj (FOTO)

MUP Srbije

Vesti

Pijan uleteo u frizerski salon! Uhapšen Aranđelovčanin, počinio i ovaj prekršaj (FOTO)

Podeli vest

Policijski službenici saobraćajne policije u Кragujevcu odredili su zadržavanje dvadeseddvogodišnjem V. L. iz Aranđelovca koji je jutros, upravljajući automobilom "reno klio", u stanju teške alkoholisanosti i pod izrečenom merom zabrane upravljanja vozilom, izazvao saobraćajnu nezgodu.

"On je svojim automobilom udario u izlog i zid jednog frizerskog salona u Aranđelovcu, načinivši na taj način materijalnu štetu ovom objektu. Vozač je nakon isteka mere zadržavanja, uz odgovarajuću prekršajnu prijavu sproveden Prekršajnom sudu u Aranđelovcu" piše u saopštenju policije koje je prosleđeno medijima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Policijska uprava u Кragujevcu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, a posebno na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer na taj način čuvaju svoj život i živote drugih učesnika u saobraćaju.

 

Foto: Miloš Rafailović

Policijski automobil/Ilustracija

 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija