• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2024

11:25

Lopovi uhvaćeni u krađi! Evo gde su im stavljene lisice na ruke

Shuterstock

Vesti

Lopovi uhvaćeni u krađi! Evo gde su im stavljene lisice na ruke

Podeli vest

Policija u Kragujevcu efikasnom akcijom, uhapsilia je S. M. (25) iz Gornjeg Milanovca i V. P. (26) iz Odžaka neposredno nakon što su, kako se sumnja, izvršili krivična dela krađa.

- Oni se sumnjiče da su juče iz četiri trgovinske radnje ukrali više skupocenih artikala. Policija ih je ubrzo identifikovala i pronašla ukradenu robu koja će biti vraćena odgovornim licima trgovinskih radnji - potvrđeno je za agenciju RINA.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

 

Foto: RINA

Policijski automobil

 

Istraga povodom ovog slučaja se nastavlja, a više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenih u nadležnom tužilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija