• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer/Telegraf

10.10.2024

14:46

Stigli nalazi obdukcije! Detalji stravičnog zločina u Tuzli lede krv u žilama: Ovako je majka presudila ćerki

Shutterstock/MARIOMONTE

Vesti

Stigli nalazi obdukcije! Detalji stravičnog zločina u Tuzli lede krv u žilama: Ovako je majka presudila ćerki

Podeli vest

Pre dva dana u naselju Rovine, u Tuzli, pronašeno je telo majke za koju se sumnjalo da je 7. oktobra odzela život svojoj ćerki (31) u njihovoj porodičnoj kući u Tušnju.

Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona potvrdio je da su Tužilaštvu dostavljeni nalazi obdukcije za obe preminule osobe.

- U slučaju devojke F.M. (31) radi se o nasilnoj smrti koja je nastupila od posledica davljenja.

U slučaju njene majke A.M. radi se o samoubistvu trovanjem tabletama. U toku su istražne radnje vezane za smrt obe osobe, te će biti urađena potrebna veštačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ove događaje - naveo je za Avaz portparol Arnautović.

Podsetimo, telo majke A.M. pronađeno je u šumarku iznad kuće, dok je njen suprug dan ranije u porodićnoj kući pronašao telo ćerke F.M.

Na licu mesta istražioci su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i čekić za koji se verovalo da je predmet kojim je počinjen zločin.

Kasnije je obdukcijom utvrđeno da je ćerka udavljena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)
Live TV

Nema stabilne EU bez Srbije kao njene članice! Orban održao istorijski govor u Strazburu! (VIDEO)

Viktor Orban održao je govor u Strazburu u zgradi Evropskog parlamenta u kome je pomenuo Srbiju. On je rekao da je naša zemlja ključna za Zapadni Balkan. Prema njegovim rečima, ključ sIgurnosti EU je u tome da se čitav Zapadni Balkan priključi EU i istakao je da će Balkan ostati nestabilna regija dokle god Srbija ne bude članica EU. Na ovu tremu u "Info jutru" govorio je Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost. U program se uključio i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije.

10.10.2024

12:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija