• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kodex.me

11.10.2024

10:16

Manijaku potvrđena optužnica! Bijelopoljac spopadao devojku na plaži, pa je brutalno silovao

Shutterstock

Vesti

Manijaku potvrđena optužnica! Bijelopoljac spopadao devojku na plaži, pa je brutalno silovao

Podeli vest

Viši sud u Podgorici potvrdio je optužnicu podignutu protiv Mirsad J. (21) iz Bijelog Polja koji je optužen da je u aprilu u Budvi silovao stranu državljanku.

Prema navodima optužnice, Bjelopoljac je 16. aprila ove godine u pet sati ujutru upotrebom sile i pretnjom, silovao V.C.C.

On joj je, kako se navodi u optužnici, prišao na šetalištu kraj mora, te je otpratio do plaže, a kada je devojka ušla da se kupa, pošao je za njom u vodu, gde je pokušao da je poljubi, na šta mu je djevojka rekla da prestane i da to ne radi. Zatim je, dodaje se, neprikladno dodirivao po intimnim delovima tijela.

Kada ga je devojka odgurnula od sebe, Bjelopoljac je, dodaje se, uhvatio za kosu, zatim opet neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Devojka je tražila da prestane, ali joj je tada Bjelopoljac gurnuo glavu pod vodu.  

- Kada je ona izašla iz vode, i obukla se, on je zahtevao da ona korača sa njim, te joj zapretio da mora da bude dobra i da mora da ga sluša inače će imati problema, da bi je potom čvrsto uhvatio za ruku, tražeći od nje da ga prati, te joj zapretio da mora hodati uz njega jer će inače imati problema i zahtevao od nje da korača njegovim tempom, čemu se oštećena opirala odgurujući ga rukama, no on ju je okrivljeni snažno držao za ruku, ograničavajući joj tako silom slobodu kretanja- navodi se u optužnici.

Nakon što su došli u blizinu pošte, devojka je sela na betonski zid, nadajući se da će naići neko od prolazika kojima bi se obratila za pomoć. Međutim, kako se navodi u optužnici, mladić je ponovo uhvatio za ruku i povukao, insistirajući da nastave kretanje iako ga je ona molila da je pusti.

Ponovo joj je zapretio da ga mora slušati jer će u protivnom imati problema. To je, dodaje se, kod devojke izazvalo strah, zbog čega je morala da prati njegove instrukcije za kretanje.

Kada su došli do stambene zgrade, mladić je devojku uhvatio za kosu i ugurao u obližnji prolaz, a potom je vukući za kosu povukao ka zemlji, te je tako oborio na kolena, i silovao.

Devojka je, dodaje se, počela da vrišti i doziva u pomoć.

To su čuli stanari, te su upalili svetla, a mladić je pobegao sa lica mesta.

Podsetimo crnogorska policija je četiri dana kansije identifikovala i uhapsila manijaka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)
Live TV

Pola opozicije se ne pojavljuje na sednici o litijumu koju su sami tražili! Rakrinkane laži Danijele Nestorović! Spomenut i Informer! (VIDEO)

Rasprava o litijumu ušla je u četvrti dan, a opozicija je nastavila svoje staro ponašanje. Oni žele zabranu iskopavanja litijuma i bora, ali više od 40% opozicionara nije se pojavilo na sednici Skupštine o donošenju zakona koji su sami predložili. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Petrović, predsednik Jedinstvene srpsko-ruske partije i Nemanja Zavišić, predsednik Skupštine AP Vojvodine.

11.10.2024

08:59

Sport

Planeta

Objavljen dobitnik Nobelove nagrade za mir!
Planeta

Objavljen dobitnik Nobelove nagrade za mir!

Nobelovu nagradu za mir ove godine dobila je japanska organizacija Nihon Hidankio, koja okuplja preživele od atomske bombe u Hirošimi i Nagasakiju, saopštio je danas Nobelov komitet.

11.10.2024

11:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21