• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

14.10.2024

11:37

Sestra utopljenog dečaka kod Niša: Do detalja opisala šta se dešavalo pre jezive tragedije

D.K.

Vesti

Sestra utopljenog dečaka kod Niša: Do detalja opisala šta se dešavalo pre jezive tragedije

Podeli vest

S.Z. sestra dvanaestogodišnjeg S.Z. koji se juče utopio u ataru niškog sela Malošište u Barama Južne Morave u razgovoru sa našom dopisnicom do detalja otkrila šta je prethodilo jezivoj tagediji.

Ona je na početku razgovora objasnila da nisu imali nameru da idu u Bare.

- Nikad tamo ne bismo otišli da nas nije pozvao Stefanov drug. Otišli smo da se prošetamo. a kući sam se vratila bez brata. Naseo je na izazivanje tog dečka koji ga je ubedio da se tu kupa - kaže uplakana S.Z. sestra dečaka koji se utopio u ataru niškog sela Malošište u Barama Južne Morave.

Kako je objasnilaoni su zapravo tamo bili prvi put, te nisu znali koliko je to mesto opasno. 

- Čim smo došli do vode taj dečko nas je terao da se kupamo. Ja sam odbila ni moj brat nije hteo ali ga je njegov drug izazivao. Govorio mu je: "Hajde, skoči "bombu", evo ja ću skočiti!" Moj brat je isprva to odbijao, ali ga je drug izazivao, nazivao ga je kukavicom i plašljivcem. On je onda odlučio da mu pokaže da se ne plaši, skočio je u vodu i odmah potonuo - priča S.Z.

Prestravljena deca odmah su pozvala jednu ženu koja se zatekla na tom mestu, a ona je alarmirali policiju.

 

Foto: D.K.

 

 

Čovek koji u blizini ima ribnjak pozajmio je svoj čamac policajcima, ali se on pokazao nepodobnim za pretragu. Stigli su vatrogasci spasioci sa svojom opremom i vrlo brzo je pronađeno telo.

Uviđaj je po nalogu VJT Niš obavila policija, za sada sve ukazuje da se mališan utopio. Porodica još nije preuzela telo pa datum sahrane nije poznat.


Kako saznajemo, dečak je bio učenik sedmog razreda osnovne škole 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!
PRAVO U METU

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!

Sjedinjene Američke Države vode praktično rat u punom obimu sa Rusijom i žele Moskvi strateški poraz, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući reči američkog predsednika Džozefa Bajdena da su SAD spremne za pregovore sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova.

14.10.2024

15:10

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka