• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2024

15:31

Epilog bizarnog incidenta: Na sahrani tasta patosirao šuraka posle svađe oko imovine!

Shutterstock

Vesti

Epilog bizarnog incidenta: Na sahrani tasta patosirao šuraka posle svađe oko imovine!

Podeli vest

Bizaran incident odigrao se u ponedeljak u Mrštanu na sahrani jednog meštanina, tokom koje su se zet i šurak posvađali i potukli oko podele imovine pokojnika, zbog čega je policija morala da reaguje i napadaču izrekne hitne mere zabrane kontaktiranja i prilaska žrtvi u trajanju do 48 sati.

Kako smo ranije objavili, zet, inače rodom iz Vršca, posvađao se sa šurakom oko tastovog imanja koje je tražio da podele na pola. Deo porodice preminulog muškarca se našao u čudu, a kada je napao brata svoje žene, pozvana je policija.

Izgrednik je tada na kratko pobegao sa mesta incidenta, međutim, policija ga je ubrzo privela.
Na predlog javnog tužioca, u skladu sa odredbama Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, hitna mera zabrane kontaktiranja sa žrtvom mu je od strane suda produžena za još 30 dana.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija