• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

19.10.2024

08:58

U Gornjem Milanovcu pali dileri zabranjenih suplemenata! Policija zaplenila količinu nedozvoljenih preparata od koje bi se pola Beograda dopingovalo

Shuterstock

Vesti

U Gornjem Milanovcu pali dileri zabranjenih suplemenata! Policija zaplenila količinu nedozvoljenih preparata od koje bi se pola Beograda dopingovalo

Podeli vest

U akciji policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, u Gornjem Milanovcu, nedavno su uhapšeni J.B (26) iz Beograda i N.T. (43) iz Gornjeg Milanovca pod sumnjom da dilovali doping sredstva,

Uhapšenom dvojcu na teret se stavlja neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet doping sredstava u saizvršilaštvu. 

Kako saznajemo do izvora iz istrage Beograđanina su policajci iz Gornjeg Milanovca zaustavili na naplatnoj rampi autoputa Miloš Veliki u Takovu i u njegovom automobilu pronašli veliku količinu nedozvoljenih doping sredstava.

- J.B. je u jednom paketu krivao 60 kutija nedozvoljenih preparata među kojima su modafibol, provibolic, testo-zycip, primoten i još sedam drugih, kao i 200 kapsula rad140. U drugom paketu su otkrivene ukupno 162 kutije preparata primoten, sustamix, metanabol, oxanabolic, STO-zipro, genheal hcg ozempic,  i još 12 drugih vrsta nedozvoljenih sredstava u fabričkom pakovanju. Zaplenjeno je još 500 kapsula endumorola, 150 ibutamerona, kao i 210 kapsula adipex75 - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nakon ove zaplene izvršen je i pretres stana N.T. (43) iz Gornjeg Milanovca kod koga je takođe pronađena i oduzeta veća količima nedozvoljenih doping sredstava, ukupno 364 kutije, sve sa liste zabranjenih doping sredstava, a ukupno 74 vrste različitih nedozvoljenih preparata.

Prema Zakonu o sprečavanju dopinga u sportu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet doping sredstava predviđena je kazna zatvora u trajanju od tri do 12 godina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, pored krivične prijave, osumnjičenima je određen pritvor u trajanju do 30 dana. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija