• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jugmedia

22.10.2024

11:20

Vlasnika poznate kafane ubio autobus! Užas u Leskovcu

S.D./shutterstock

Vesti

Vlasnika poznate kafane ubio autobus! Užas u Leskovcu

Podeli vest

Vlasnika kafane „Bečejac“ Radomira Cekića (61) iz Živkova kod Leskovca, udario je sinoć autobus oko 22.20 sati u tom selu, a posle nekoliko sati preminuo je u Opštoj bolnici Leskovac od zadobijenih povreda.

Direktor bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da je imao više preloma i mnogo drugih povreda.

- Pokušali smo sve, ali nismo uspeli da ga spasemo - dodaje Dimitrijević.

Tragedija se dogodila na putu, pored same kafane "Bečejac". U međuvremenu se oglasio i sin nastradalog čoveka.

 

Foto: RINA

Policijski automobil/Ilustracija

 

- Moj otac je izašao iz restorana da izbaci smeće i u tom trenutku na njega je naleteo autobus i udario ga. Od siline udaraca leteo je preko 20 metara. Scena je bila strašna. Očajan sam - priča za Jugmediu njegov sin Mlađan Cekić.

Ovoj tragičnoj sceni svedočile su i radnice fabrike "Jure", koje je vozač autobusa prevozio, piše Jugmedia.

- Bile smo u šoku. Vozač autobusa je i pre toga vozio brzo, posebno u jednoj krivini, kada smo sve reagovale - rekla je jedna od radnica koja je bila u autobusu.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zasto laze njegov sin

pre 3 dana

- Moj otac je izašao iz restorana da izbaci smeće i u tom trenutku na njega je naleteo autobus i udario ga. _________________ ajde ne lazi, "izaso da baci smece na autoput"?! monkey, njega je udario autobus na regionalnom autoputu, a ne na ulici. tu pricu pricaj nekome ko ne izvestava istinito a to je da ga je autobus udario na autoputu prilikom nezakonitog prelaska istog. da ences mozda reci id aje vozac autobusa kriv ,ajke ti ga seljacke

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija