• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2024

08:31

Danas saslušanje bahatog vozača "audija": Mortus pijan divljao na Novom Beogradu, skrivio udes, pokosio dečaka, a onda pobegao

Miloš Rafailović/Facebook

Vesti

Danas saslušanje bahatog vozača "audija": Mortus pijan divljao na Novom Beogradu, skrivio udes, pokosio dečaka, a onda pobegao

Podeli vest

Miladin M. (34) koji uhapšen u ponedeljak uveče nakon što je vozeći " audi" izazvao udes u raskrsnici, a onda izleteo na trotoar pokosio i teško povredio dečaka A.K. (10) i posle svega toga pobegao, biće danas saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Osumnjičenom Miladinu M. na teret se stavlja krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.  

 Miladin je u ponedeljak uveče uhapšen zajedno sa suvozačem S.J. (22). Oni su kobne večeri bili u "audiju" požarevačkih tablica, a Miladin je vozeći ga napravio čak šest saobraćajnih prekršaja.

Naime on je prekoračio brzinu kretanja, prošao na crveno svetlo na semaforu, izazvao sudar s drugim vozilom, bio je mortus pijan jer je utvrđeno da je imao 1,33 promila alkohola, oborio je  dečaka na ostrvu i onda i pobegao ne pruživši mu pomoć.  

Kako smo već pisali u ponedeljka uveče nešto posle 20 sati Miladin je velikoim brzinom prošao korzu crveno sevtlo na semaforu na raskrisncii ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića, udario u jedan automobil, a onda izgubio kontrolu i pokosio dečaka (10).

Kada se zaustavio umesto da pomogne nesrećnom dečaku on se pešice dao u beg zajedno sa suvozačem, ali i ženom i dvoje dece koji su bili na zadnjem sedištu "audija". 

Policija je ubrzo pronašla i uhapsila bahatog vozača, a utvrđeno je da je u trenutku udesa imao 1,33 promila alkohola. 

Desetogodišnjak je odmah nakon udesa u teško stanju transportovan u Urgentni centar, gde su se lekari borili za njegov život, a kada mu se stanje stbilizovalo on je juče prebačen u Univerzitetsku dečiju kliniku Tiršova.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija