• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2024

18:41

Priveden izgrednik sa Zvezdare: Pesnicama nasrnuo na vozača kombija: "Pomeraj ga, rekao sam ti!" (VIDEO)

printscreen serbialive_beograd

Vesti

Priveden izgrednik sa Zvezdare: Pesnicama nasrnuo na vozača kombija: "Pomeraj ga, rekao sam ti!" (VIDEO)

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu identifikovalo je muškarca J. B., osumnjičenog za jučerašnje nasilničko ponašanje na parkingu u ulici Miloša Zečevića na Zvezdari.

Njemu je, kako je precizirano, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izveden na saslušanje. U međuvremenu su uzete i izjave očevidaca ovog incidenta, koji je zabeležen kamerom i objavljen na društvenim mrežama:

"Tužilaštvo je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika dogadaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J. B. Prema njemu je dežurni javni tužilac odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati, s obzirom da postoji sumnja da je izvršio nasilničko ponašanje. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od njegove odbrane i ličnosti, odnosno da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora."

Na snimku, koji je objavljen na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu, vidi se vidno nervozan muškarac kako nepovezano korača oko parkiranih vozila i ka ulazu u zgradu, dvoje pripadnika komunalne policije, ali i muškarac koji je, čini se, parkirao na parking mestu.

Ako je suditi prema iscepanoj majici koju on ima na sebi, verovatno se konflikt dogodio i pre nego što je neko od komšija stigao da snimi.

Ono što jeste zabeleženo jesu povici nervoznog muškarca koji se svađa, čini se, sa svima, pa i sa ljudima u vozilu koje je prišlo uprkos automobilu parkiranom nasred ulice, a čak i nekoliko puta zamahuje unutar vozila - prema suvozaču.

- Pomeraj ga! Rekao sam ti - vikao je na početku snimka muškarcu koji je regularno parkirao automobil na parking mestu, dok su prema vozaču kombija poletele i psovke uz pesnice.

U jednom trenu je krenuo za komunalnim policajcem koji je počeo da se odaljava, pa se predomislio, vratio, a onda su usledili udarci prema muškarcu iscepane majice. Napad je zaustavio gorepomenuti policajac tako što je odvukao nasilnika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija