• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

24.10.2024

14:07

Ivica Dačić poručio pripadnicama MUP: Bolji uslovi zahtevaju bolje rezultate rada

MUP Srbije

Vesti

Ivica Dačić poručio pripadnicama MUP: Bolji uslovi zahtevaju bolje rezultate rada

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas renovirani objekat Policijske stanice Krupanj i pripadnika Vatrogasno-spasilačke jedinice u tom mestu

Tom prilikom Ivica Dačić poručio je da je cilj Ministarstva unutrašnjih poslova da policajci i svi pripadnici MUP-a imaju adekvatne uslove za rad kako bi mogli da budu pravi servis za građane.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova, odnosno policija kao deo MUP-a, jeste servis građana. Imajući u vidu sve nadležnosti koje Ministarstvo ima, veoma je bitno na koji način se komunicira sa građanima i da li postoje dobri uslovi za rad. U tom smislu nam je i cilj da napravimo što bolje uslove da policajci i uopšte Ministarstvo unutrašnjih poslova, uključujući sve naše sektore, ima adekvatne uslove da može da bude pravi servis za građane“, izjavio je ministar Dačić.

Foto: MUP Srbije

Obilazak PS Krupanj

 

Ministar je rekao i da se nada da će građani biti zadovoljni uslugama pripadnika MUP-a koji će raditi u novom policijskom objektu u Krupnju.
 
„Raduje me da je ovde u Krupnju izgrađen novi objekat. Imajući u vidu da sam obišao skoro sve policijske stanice u Srbiji, ovo je jedan od lepših objekata, adekvatan i broju stanovnika i potrebama koje Krupanj ima i mislim da će građani biti zadovoljni nivoom usluga koje će ovde moći da zadovoljavaju“, istakao je ministar.

 

 

Dačić je objasnio da policija ima mnogo posla, od održavanja javnog reda i mira, borbe protiv kriminala, pa do upravnih poslova – izdavanja ličnih dokumenata.

„Zatim pitanje saobraćaja, Sektor za vanredne situacije, znači vatrogasci-spasioci, i veoma je bitno da u svakom mestu policija bude na pravi način ogledalo naše države. Naravno da sve to zavisi i od odnosa države prema Ministarstvu unutrašnjih poslova, odnosno prema policiji, i mogu da kažem da je u poslednjih više od 10 godina, bilo različitih akcija i aktivnosti koje su dovele do toga da smo mi danas osposobljeniji nego što smo bili, praktično u svim segmentima. To će, siguran sam, odraziti se i na efekte samog rada Ministarstva, odnosno policije, tako da ja želim sada da posle ovog logističkog dela uslede i što bolji rezultati kad je reč o svim segmentima rada Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno policije“, rekao je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija