• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2024

11:04

Meštani Bosanske Krupe u šoku nakon ubistva! Napad maloletnika na policiju okarakterisan kao akt terorizma!

Shutterstock

Vesti

Meštani Bosanske Krupe u šoku nakon ubistva! Napad maloletnika na policiju okarakterisan kao akt terorizma!

Podeli vest

Meštani Bosanske Krupe u kojoj se sinoć dogodio jezivi zločin ovog jutra su u šoku. Sinoć je maloletnik Elmir. S (15) upao u policijsku stanicu, ubio jednog i ranio drugog policajca.

Jedan od građana uopšte nije znao šta se dogodilo, a kada su mu mediji objasnili šta se dogodilo kazao je da je iznenađen.

Drugi, koji se predstavio kao Redžep R., kazao je da je znao obojicu policajaca.

- Ovo je mirna ulica. U tom periodu kad se desio ovaj nemili događaj bio sam na svom radnom mestu. U jednom momentu sam čuo neku buku iz pravca stanice, mislio sam da nije ništa posebno, da je neko uobičajno privođenje neke osobe u alkoholisanom stanju. Kasnije sam primetio da se ipak nešto dešava, pa sam izašao vani. Tad sam primetio jedno patrolno vozilo. Primetio sam da ima i povređenih, tad su i izneli jednog unesrećenog - kazao je on.

 

 

 

Otkriva nam da je samo sat ili dva pre nesretnog događaja pričao s policajcima.

- Odlično sam poznavao obojicu pripadnika policijske stanice. Predivni ljudi s kojima sam sat ili dva pre toga imao komunikaciju. Često smo se viđali - kazao je jedan od meštana.

Napad okarakterisan kao terorizam

Tužilaštvo je okarakterisalo je napad na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi u kojem je jedan policajac poginuo, a drugi povređen, kao akt terorizma. Napadač (15) je sinoć ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem prvo napao Ognjena Marana, koji je odmah podlegao usled povreda.

 

 

 

 

Zatim je napao Avdu Hasanović koji je noćas operisan i sada je van životne opasnosti. Napadač je uhapšen. Uviđajne radnje koje su obavili kantonalni tužilac i istražitelj Sektora kriminalističke policije trajale su od 22:45 do 00:30 sati i završene su.

- Tužilaštvo se izjasnilo da u opisanom događaju postoje obeležja krivičnog dela iz člana 201. Krivičnog zakona FBiH, odnosno 'terorizam'. Istraga i dalje ide svojim tokom radi utvrđivanja uzroka i motiva - rekao je portparol MUP-a Unsko-Sanskog Kantona Adnan Beganović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija