• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

27.10.2024

15:48

PREOKRET! Dojava o telu je bila lažna! Detalji incidenta kod Smederevske Palanke

J.R.

Vesti

PREOKRET! Dojava o telu je bila lažna! Detalji incidenta kod Smederevske Palanke

Podeli vest

Dojava koju su danas pripadnici Vatrogasno - spasilačke jedinice iz Smederevske Palanke dobili, a u kojoj je nepoznata osoba prijavila da je na obali reke Jasenice nađeno telo, bila je lažna, saznaje Informer!

Podsetimo, kako je Informer pisao, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Smederevske Palanke, tri vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom, od 10.46 do 11.33 časova, bili su angažovani na izvlačenju stradalog lica, u blizini obale reke Jasenica.

Međutim, ispostavilo se da je dojava bila lažna.

 

Foto: RINA

Prevrnut čamac/Ilustracija

 

- Spasioci nisu primetili nikakvo telo na obali. Ubrzo je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi - navodi izvor Informera.

U ovaj slučaj uključili su se i policajci iz Smederevske Palanke koji utvrđuju sve detalje ovog incidenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set