• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2024

15:24

Pucao u ženu, sin stao između i dobio metak! Detalji porodičnog krvoprolića na Bežaniji! (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

Pucao u ženu, sin stao između i dobio metak! Detalji porodičnog krvoprolića na Bežaniji! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

D. P. (62) koji je danas ranio suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22) ženu je godinama maltretirao i ona je zbog njega završila na psihijatriji!

- Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega. Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a sin se isprečio između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije", rekao je izvor portala Telegraf.rs.

I prema rečima komšija bio je prek i nasilan čovek.

 

Foto: J. Rafailović

Opsadno stanje na Bežanijskoj kosi

- Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo - rekao je komšija Filip Backović.

Drugi komšija otkriva da je D. P. zlostavljao suprugu.

 

 

- Čuli smo jednom i da je nesrećna žena bežala u pola noći od nasilnika koji ju je tukao. Ne možemo ni da pretpostavimo šta je motiv za ovo, ko zna šta mu je 'kvrcnulo u glavi', on je problematičan čovek - ispričao je vidno potresen komšija i dodao.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

 

 

Na terenu veliki broj policije i nekoliko vozila Hitne pomoći.

Kući u kojoj se odigrao zločin nije moguće prići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set