• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2024

16:08

Ovo je stanje mladića ranjenog na Bežanijskoj kosi! Pomahnitali otac ga upucao u stomak! (FOTO/VIDEO)

Tanja Andric

Vesti

Ovo je stanje mladića ranjenog na Bežanijskoj kosi! Pomahnitali otac ga upucao u stomak! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mladić N. P. (22) na koga je danas pucao otac, a koji je primljen u Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa", munjevitom reakcijom Hitne pomoći i lekara ove zdravstvene ustanove je spasen i više nije u životnoj opasnosti.

Kako saznajemo, mladić, kojem je povređena mala karlica odmah je uveden u operacionu salu. 

Zahvaljujući stručnosti i brzini lekara, i vaskularnom hirurgu koji je rukovodio intervencijom, on je uspešno operisan, i stabilizovan.

Prema saznanjima "Blica" njemu je ostao metak u gluteusu koji nema izlaznu ranu, tako da mu verovatno predstoji još jedna operacija.

Foto: J. Rafailović

 

Podsetimo, muškarac D.P. (62) je pucao na tri osobe kod Bežanijske kose - na suprugu S.P. (49), sina N.P. (22), a kako se nezvanično saznaje, pucao je i na ćerku u Ulici Dimitrija Georgijevića.

Nakon što je upucao sina u stomak, a suprugu, Ruskinju S.P. (49) u nogu, D. P. je pokušao da se ubije.

Kako su otkrile komšije D. P., on je navodno u trenutku pucnjave imao nanogicu, ali se ne zna za koje krivično delo osuđen.

- Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a isprečio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Potom je pokušao sebe da ubije - rečeno je za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set