• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.I.

28.10.2024

18:27

Užas u Zrenjaninu: Krvnički pretukli čuvara i ukrali uređaj u vrednosti od 200.000 dinara!

Privatna arhiva

Vesti

Užas u Zrenjaninu: Krvnički pretukli čuvara i ukrali uređaj u vrednosti od 200.000 dinara!

Podeli vest

Dvojca za sada nepoznatih ribokradica sinoć sat vemena pre ponoći upali u privatni ribnjak u selu Sutjeska, nedaleko od Zrenjanina. Oni su pretukli šefa čuvarske službe Vladimira Popadića, koji je zadobio teške telesne povrede i nalazi se u zrenjaninskoj bolnici.

Dvojca nepoznatih počinilaca su sinoć, oko 23 časa, upali u posed privatnog ribnjaka Sutjeska u ovom istoimenom selu kod Zrenjanina i pretukli šefa čuvarske službe Vladimira Popadića, koji je zadobio teške telesne povrede i nalazi se u zrenjaninskoj bolnici, a lekari kaži da je imao sreće, jer sa je zadobio samo još jedan udarac u glavu, pitanje je da li bi ostao živ.

- Posetio sam ga u bolnici, konstatovane su mu teške telesne pivrede i dobro je da je uopšte živ - kaže Vidak Milošević, direktor ribnjaka u Sutjesci, uz napomenu da su napadači prilikom bega ostavili mrežu sa oko 70 kilograma šarana i pivegli sa mesta gde su mučki isprebijali Vladimira Popadića.

 

Foto: Privatna arhiva/Informer

Pretučeni Vladimir Popadić

 

 

O napadu je obaveštena policija, obavljen je uviđaj, a priča koju je u zrenjaninakoj bolnici potvrdio povređeni Vladimir Popadić je da su ga napala dva nepoznata muškarca, koji po naglasku, nakon niza izgovorenih psovki, zasigurno nisu iz Sutjeske.

- Popadić je zadobio prelom jagodične kosti, teške povrede i podlive po glavi i telu, koje su posledica žestokih udaraca, a napadači su uspeli da pobednu ostavljajući raširene mreže, što jasno ukazuje nameru krađe - nastavlja Vidak Milošević, ističući da su nepoznati napadači sa sobom odneli termovizijski uređaj za snimanje u vrednosti oko 200 hiljada donara i Popadićev mobilni telefon, koji je jedan meštanin  pronašao u centru obližnjeg sela Banatski Despotovac.

 

Foto: Privatna arhiva/Informer

Ribnjak na kome se desio incident

 

Vladimir Popadić, kako dalje navodi direktor ribnjaka, koji inače godišnje proizvede i na tržište plasira oko holjadu tona šarana i druge ribe, hrabro je uleteo u fizički obračun sa jednim od lopova, a onda je drugi iz vode iskočio sa drvenom motkom u ruci i sa leđa mu zadao žestok udarac po glavi, nakon čega je šef čuvarske službe pao i onda su nastavili da ga udaraju po glavi i telu što su zabeležile kamere, a materijal je predat policiji.

- Ovo inače nije prva krađa, to se u našem ribnjaku događa bar dva, tri puta mesečno, ali nikada do sada niko nije ovako napadnut i povređen, a čovek zamalo nije ubijen - dodaje Vidak Milošević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milovan

pre 2 sata

Kada policija uhvati ove razbojnik. I oni će dobiti 6 meseci uvjetno. Isto kao Belogrlic.Nema razlike u delu.

sledeća vest

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set