• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

28.10.2024

22:00

Miloš (28) kupio motor samo dan pre užasne tragedije: Supruga se oprostila potresnim rečima "Čuvaj me i čekaj me" (FOTO)

Printscreen/Facebook

Vesti

Miloš (28) kupio motor samo dan pre užasne tragedije: Supruga se oprostila potresnim rečima "Čuvaj me i čekaj me" (FOTO)

Podeli vest

Miloš Z. (28) iz Iriga je nastradao u nedelju popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Novom Sadu kada se motociklom sudario sa taksi vozilom, a njegovi prijatelji se nakon užasne trgedije koja je potresla Srbiju opraštaju od omiljenog "Zeke".

"Zeka je bio jako dobar drug. Venčao se pre par meseci, obožavao je svoju ženu. Taj motor je kupio prekjuče", reči su njegovih  neutešnih prijatelja.

Miloš je u teškom stanju, kolima Hitne pomoći, prevezen u Urgentni centar gde je, uprkos borbi lekara, podlegao zadobijenim povredama.

 

 

Potresne poruke drugova

Kako pričaju njegovi prijatelji, Miloš kojeg zovu Zeka, živeo je u Irigu, a sa ocem je radio kao taksista sa svojim ocem.

Studirao je u Novom Sadu, a oženio se letos. Voleo je putovanja i motore. Motori su mu bili strastvena ljubav. Prvi motor je kupio 2020. godine i od tada je išao i na trke - kaže jedan od prijatelja.

Kako navodi, svog prijatelja Zeku pamtiće po osmehu.

- Koliko je voleo da se smeje, koliko je on voleo život. Svi smo potreseni, valjda i dalje ne možemo da dođemo k sebi od šoka. Mislimo da ovo nije realnost, da je naš Zeka i dalje tu, da će se javiti - kaže naš sagovornik.

On ističe da je Miloš pre dva dana kupio motor na kojem je nastradao juče.

- Radovao tom motoru kao malo dete. Mesecima je samo o njemu pričao. Kupio je "kawasaki" koji još ne postoji u Srbiji. Odvajao je novac da bi ga kupio jer mu je to odavno bila želja i na kraju, nastradao je na njemu - kaže naš sagovornik.

 

Neutešni supruga i prijatelji

Miloševa žena oglasila se na društvenoj mreži "Instagram" gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju sa venčanja.

Volim te zauvek, čuvaj me od gore i čekaj me na nekom lepšem mestu - piše ispod fotografije.

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama objavljuju potresne poruke.

"Prvi si otišao tamo gde ćemo svi završiti. Laka ti zemlja školski", "Počivaj u miru Zeko, zauvek ćeš ostati u našim srcima", "Neka te anđeli čuvaju dobri druže", samo su neke od potresnih poruka.

Sahrana Miloša Z. (28) održaće se sutra, 29. oktobra u 14 sati na groblju Zapad Irig.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set