• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.11.2023

10:25

Opozicija nema program, već po mišljenje ide u strane ambasade! To je politika koja ne postoji! (VIDEO)

Informer

Vesti

Opozicija nema program, već po mišljenje ide u strane ambasade! To je politika koja ne postoji! (VIDEO)

Podeli vest

Nezapamćena kampanja protiv jednog predsednika dešava se upravo u Srbiji. Najmonstruoznija ikad, a u koju su, oni koji i stoje iza nje, upleli celu jednu porodicu. Ko se sve ujedinio i sa kojim ciljem? Na ovu temu u emisiji "Info jutro" razgovarali smo sa Milošem Terzićem, članom Predsedništva Srpske napredne stranke.

Film emitovan na N1, prikazan prvog dana političke kampanje, može da posluži kao primer najružnije kampanje u istoriji političke scene i van granica naše zemlje.Vređanje roditelja predsednika države i dovođenje u pitanje ko je otac i sve ono što smo čuli u privatnim konotacijama, šta je to, kako se to naziva?

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić naveo je da je još tokom prethodne izborne kampanje, predsednik Aleksandar Vučić govorio da će se opozicija, ako bude mogla, ujediniti kako bi ga srušila i uništila Srbiju.

-Imali smo priliku da vidimo da oni po svoje mišljenje odlaze u strane ambasade. Oni im govore šta treba da rade i kako da se ponašaju. To je politika koja ne postoji! Nemaju politiku, nemaju program, već po mišljenje idu u strane ambasade. U produkciji tajkunske televizije imali smo prilike da gledamo film kako ta prljava kampanja izgleda. Jedini cilj opozicije je da dođu na vlast i da rade sve ono što su radili do 2012. godine: ulagivali su se svima kako bi omogućili Draganu Đilasu da zaradi milione- naveo je Miloš Terzić.

Foto: Pedja Milosavljević

Miloš Terzić

On je dodao da on pripada stranci koja potiče iz naroda i narodu se uvek vraća.

-U politici se računaju samo rezultati, a mi smo ponosni na rezultate koje smo postigli od trenutka kada su nas građani izabrali da vodimo ovu državu, pa sve do danas- istakao je Član Predsedništva Srpske napredne stranke.

On je prokomentarisao uređivačku politiku Šolakove televizije, a u kontekstu "dokumentarca" o predsedniku Aleksandru Vučiću.

-Definicija njihove uređivačke politike je mržnja prema Aleksandru Vučiću jer nemaju šta da ponude. Sve se svodi na lične napade jer kod građanima nemaj šta da ponude. Mi smo već u trenutku kada su oni sproveli političku revoluciju, prve odluke koje su doneli bilo je oslobađanje optuženih Albanaca. To su uradili zarad otopljavanja zaleđenih odnosa sa Zapadom- zaključio je Terzić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Ovo je biznis, nikada nije bilo dosadnije i lošije...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Ovo je biznis, nikada nije bilo dosadnije i lošije...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija