• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2023

08:13

Marinika hoće da pravi vladu sa "Zavetnicima": Na sve pristaju, samo da se udruže protiv Vučića

Informer/Beta

Vesti

Marinika hoće da pravi vladu sa "Zavetnicima": Na sve pristaju, samo da se udruže protiv Vučića

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i šesta na tajkunskoj listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić u intervjuu za današnje izdanje tajkunskog niskotiražnog tabloida Nova S poručila je da će prozapadna opozicija napraviti vladu sa takozvanim desničarima, odnosno "Zavetnicima" Milice Đurđević Stamenkovski.

Na pitanje kakav je njen stav po pitanju eventualne postizborne saradnje s Zavetnicima, obzirom na to da je Milica Đurđević Stamenkovski apsolutno protiv svake saradnje s njenom listom, Marinika je odgovorila: 

- Verujem da svako ko glasa za "Zavetnike" glasa za promenu režima Aleksandra Vučića, da su iskreno protiv politike vladjućih stranaka i ja te ljude iskreno poštujem, bez obzira što su dobrim delom naše politke različite. Naš stav je jasan - posle ovih izbora treba napraviti tehničku vladu od stranaka sadašnje opozicije - rekla je Tepić i tako potvrdila da je svaki glas za lažne patriote, poput Dveri, Novog DSS-a ili "Zavetnika" gospođe Stamenkovski, u stvari, glas za Đilasa, Tepić i njihovu politiku.

Đilasova desna ruka Marinika Tepić ovim je potvrdila ono na šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozoravao, a to je da će se svi ujediniti, bez obzira na zvaničnu politiku koju zastupaju i koja je potpuno suprotna, samo da bi njega skinuli sa vlasti.

Novi DSS, Dveri i "Zavetnici" dok se zaklinju u patriotizam, zapravo, sve rade suprotno od istog kako bi se domogli fotelja i vlasti, što je sada potvrdila i Tepićeva: glasajući za "desničare", u stvari se glasa za politiku koji promoviše ona zajedno sa Đilasom a koja glasi: Srbi su počinili genocid, uvesti sankcije Rusiji, Kosovo je nezavisno, Kurti je principijelan.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Tepićeva nedvosmisleno priznala da je njena stranka napravila dogovor sa desnicom o saradanji stranaka. Ona je i prilikom ranijih gostovanja na N1 izjavljivala da će sa desničarskim strankama praviti vladu.

- Saradnja se više ne dovodi u pitanje ni pre izbora! Verujem da ćemo sa strankama desnice da napravimo tehničku Vladu!

 

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 7 meseci

Ova opozicija se stvarno igra politike, ne znaju ni kuda bi ni sa kim na listu, ali jedini im je cilj da sruše Vučića, ali to se neće desiti jer predsednik ima apsolutnu podršku naroda.

Mladen

pre 7 meseci

Svi oni hoće da dodju na vlast i da nas vrate u prošlost u mrak

Vesna

pre 7 meseci

Opoziciji i jeste cilj da ruše Vučića, samo, narod daje ogromnu podršku predsedniku.

Iva

pre 7 meseci

Koliko god opozicija radila protiv Vučića, ništa neće uspeti. Vučića narod podržava.

Ena

pre 7 meseci

Svi u opoziciji su isti, željni da dođu na vlast po svaku cenu, a predvođeni tajknom Đilasm.

Keti

pre 7 meseci

Koliko god da se udrze, nema ih dovoljno da pobede volju naroda.

Vuk

pre 7 meseci

Više ne postavljaju uslove na sve pristaju samo da unište Vučića.

Jovanović

pre 7 meseci

Udruživanje Marinike i Zavetnika je najveća prevara birača u skorijoj istoriji Srbije!

lana

pre 7 meseci

Nema od tog ništa, to su dve različite filozofije, ali nema ni šanse da uđu u parlament jer ih građani ne podržavaju.

SLOBA

pre 7 meseci

VIDIMO STA RADE TEPICKA,ZAVETNICA I OSTALI A VIDI I NAROD,KOJEG NECETE MOCI PREVARITI,VI BI SAMO VLAST I FOTELJU! NECETE USPETI DA URUSITE SRBIJU I PREDSEDNIKA KOJI SE BORI ZA NAS! PODRSKA NASEM PREDSEDNIKU!

Joca Gogić

pre 7 meseci

Ovo je još jednom potvrđeno. Miloš Jovanović je to otvoreno rekao. Znači da znaju koliko glasova mogu da očekuju. Svi zajedno nemaju ni 20 posto.

Nana

pre 7 meseci

Sta god da uradi, sve joj je dzabe. Narod je ne zeli

Slavka

pre 7 meseci

Brod i kapetan broda tonu... pa daj šta daš sa se održe na površini pa ne biraju ni način ni sredstvo.

Iva

pre 7 meseci

Ona bi napravila Vladu sa svakim, nema za nju ideoloških razlika.

Ika

pre 7 meseci

Zašto Vas nešto čudi od nje, mene ništa ne iznenađuje.

Mita

pre 7 meseci

Marinika nije ni svesna koliko ima malu podršku.

sledeća vest

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija