• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2023

23:15

Boška ambasadori ugurali u Skupštinu! Premijerka Brnabić podsetila Obradovića kako je šurovao sa Amerikancima

Informer

Vesti

Boška ambasadori ugurali u Skupštinu! Premijerka Brnabić podsetila Obradovića kako je šurovao sa Amerikancima

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić u TV Duelu na RTS odgovorila je Bošku Obradoviću iz Dveri u na napade i podsetila na to da su ga strani ambasadori ugurali u Skupštinu Srbije.

- Zanimljivo je da gospodin Obradović priča o stranim ambasadorima, kada svi znamo da su upravo strani ambasadori ugurali pokret Dveri u Skupštinu Srbije i to tada u koaliciju sa svima onima sa kojima je bio u koaliciji. Dakle i sa Tadićem i sa Đilasom, pa Boga mi i sa Čedom Jovanovićem i sa Bojanom Pajtićem. Tada su svi zajedno sa američkim ambasadorom protestvovali da Boško Obradović i Dveri uđu u Skupštinu Srbije. Tako da je čudno što on priča o stranim ambasadorima.

Premijerka je podsetila da je Obradović uzimao novac iz EPS-a i Kolubare da bi finansirao Pokret Dveri.

- Taj novac dan danas nije vratio. Konačno, pričate o rudarima. Vi želite da 30.545 hiljada ljudi ostane bez posla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija