• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2023

18:41

Srbija protiv poroka! Posle kokainskog Miketića, sada imamo alkoholnog Ćutu (FOTO)

informer.rs

Vesti

Srbija protiv poroka! Posle kokainskog Miketića, sada imamo alkoholnog Ćutu (FOTO)

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta, lažni ekolog i jedan od kandidata koji se nalazi na tajkunskoj listi „Srbija protiv nasija“ Dragana Đilasa, uslikan je kako uživa u alkoholu pred večerašnju tribinu u Trsteniku.

Ovaj Đilasovac je, kako se čini, rešio da se dobro zagreje te, ako je sudeći prema čašici, uživa u rakiji u ovim zimskim danima.

Foto: informer.rs

 

Od ranije je poznato da je lažni ekolog i đilasovac Ćuta strastveni pušač, a prema sopstvenom priznanju uživalac je i alkohola, te kako rekao „zvekne po jednu“.

U javnosti je postavo viralan i snimak Ćutinog gostovanja na tajkunskoj televiziji gde se sam sa sobom bori da sastavi rečenicu.

Ovde je, ako je sudeći prema snimku bilo jasno da se bori da sastavi rečenicu, ali sa čime se nedavno borio u Skupštini Srbije dok se kreveljio i naginjao, objasnio je narodni poslanik SNS-a Milenko Jovanov uz prikladnu pesmu  Nervoznog poštara „Šljivovica ljuta“ i komentar „živeli“.

„Možda spava sa očima izvan svakog zla“, citirao je, u šaljivom tonu, Jovanov čuvene stihove Vladislava Petkovića Disa.

To nije sve! Poslanica iz Ćutine koalicije je usred sastanka saopštila lažnom ekologu da mu je ponela žestoko alkoholno piće, vinjak.

– Imamo i vinjak, samo da znate, ponela sam ga ja – rekla je ona, na šta je Ćuta počeo da se vrpolji.

U istoj tajkunskoj koaliciji sa Ćutom je i trenutno najakuelniji skandal majstor Đorđe Miketić čiji eksplicitni snimak je izašao u javnost.

Na eksplicitnom snimku u pojedinim kadrovima vidi se da na stolu stoje praškaste bele supstance, izvučene u linije, nalik na kokain.

Kako se može čuti na snimku, u toku intimnog čina ženska osoba u jednom trenutku izgovara i rečenicu:

– Ti ćeš da platiš sve, poslaničkom platom.

Ako je sudeći prema svemu navedenom, Đilasova koalicija je, u stvari, koalicija poroka jer kandidati vole različite vrste opojnih supstanci, neko kokain, a neko alkohol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija