• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

13:46

Ustaše poludele, ne mogu da podnesu Vučićevu pobedu: Predsednika nazivaju fašistom i slepcem!

Ata images / printscreen

Vesti

Ustaše poludele, ne mogu da podnesu Vučićevu pobedu: Predsednika nazivaju fašistom i slepcem!

Podeli vest

Ubedljiva pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na izborima u Srbiji izazvala je pravu histeriju u Zagrebu.

O tome svedoči i članak objavljen u Jutarnjem listu, glasilu koje se smatra produženom rukom vlasti u Hrvatskoj pod naslovom "Vučić je sad i Šešelj i Milošević u jednom, a vrlo je znakovito tko je sinoć stajao uz njega".

U podnaslovu teksta navodi se da Vučić "može maltretirati Srbiju, a oni mu to mazohistički dopuštaju, a još gore će uznemiravati regiju..." dok se u samom tekstu ponavljaju se nebulozne tvrdnje o predsedniku Srbije kao diktatoru i fašisti.

Koliko u Zagrebu ne mogu da podnesu ubedljivu pobedu liste koju je Vučić podržao, govori i to da predsednika Srbije porede sa slepcem iz čuvene priče Vođa Radoja Domanovića.

Doduše, čak i Jutarnji list mora da prizna da Srbija nije podeljeno društvo, kako to hoće da predstavi ostrašćena, hejterska srpska opozicija.

- Ne može se govoriti ni da je Srbija "duboko podeljeno društvo", čime se žele utešiti ostaci tamošnjih građansko-liberalnih opcija. Da tako jest, rezultat bi bio tesan ili makar neizvestan - navodi se između ostalog u članku zagrebačkog medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija